Dag 46 hangdag in singapore

Onze vlucht gaat pas vannacht om 1:25 dus we hebben een hele dag om de stad te verkennen. We nemen een hop on hop of ticket en gaan wat sightseeing doen. Wat een bizarre stad is Singapore met erg veel wolkenkrabbers. Het meest bizarre gebouw is wel de marina bay Sands, een soort van drie torens waarop bovenop een zwembad gebouwd is. Een van onze teams gaat nog 1 nacht in dit hotel zitten. We krijgen het voor elkaar om naar binnen gesmokkeld te worden en als toetje op de taart en ultieme afsluiting gaan we naar de marina bay Sands in het zwembad op 200 meter hoogte.

Advertisements

6 thoughts on “Dag 46 hangdag in singapore

 1. Proficiat dat jullie het volbracht hebben. En gelukkig ook zonder problemen. Het was een waar genoegen om van jullie prachtige verhalen te genieten en de foto`s. Wij wensen jullie een heel fijn en gelukkig 2014 toe. Een fijne terugreis toegewenst diezal zeker wat sneller verlopen als de heenreis.
  Bedankt en hartelijke groeten van Dorus en Marja

  • We moeten nu 3 uur wachten op de luchthaven, bijna vergelijkbaar met sommige grensovergangen, jullie ook de beste wensen en dag dag van Paul en Liesbeth hier.

 2. Hoi globetrotters,
  Ver van huis en dan New Years Eve. Moet een aparte ervaring zijn. Niet vergeten: een geweldig goed 2014 voor alle teams. Dat jullie (dag) dromen ook in dit jaar mogen worden gerealiseerd. Hoop Rob te zien op de verjaardag van Guusje. Ben benieuwd naar zijn belevenissen.
  Safe flight home,
  See you,

  Martin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s